Informatie

Informatie Kurhaus Appartementen

Het complex bestaat uit 18 eenheden van 50m2. Ze zijn ingericht voor 3 of 4 personen en hebben 2 slaapkamers. De eigentijdse keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De doucheruimte is niet groot maar biedt plaats aan een wastafel, het ingebouwde closet en de douche.

in elk appartement hangt een flat screen televisie en is aangesloten op de kabel met een uitgebreid pakket aan zenders. Sinds 2018 zijn ook wij rookvrij. Zoutelande beschikt over gratis WIFI evenals de appartementen.

Huisdieren zijn toegestaan. U dient zelf voor linnengoed, handdoeken en keukenlinnen te zorgen. Wij verhuren ook linnenpakketten.

verboden teroken honden mogen mee

Roken is niet toegestaan, honden mogen ook mee!

Opmerking bij appartementen 13 en 14

App. 13 en 14 liggen achter het platte dak van het restaurant (op bijgaande foto boven de groene parasol). U kunt van daaruit niet op de straat kijken maar wel op de kerk en de duinen. (zie foto’s) Het voordeel is dat ze op het zuidwesten liggen en aan het einde van de galerij. Dus geen geloop langs je slaapkamer. U kan al gauw op het balkon zitten uit de wind en in de zon en zonder de drukte van de straat. Sommige kiezen bewust voor deze ligging maar als u thuis de hele dag achter de geraniums zit en wat slecht ter been bent en graag wilt kijken, dan is deze ligging niet geschikt.